dissabte, 16 de desembre del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 41 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA. DESEMBRE 2017 PÀG. 14 " VOTEM TOTS " " SIXENA DESDE 1936 "

Això te molta vida!!!
Només depèn de nosaltres!!
som prou potents per ficar mes de 2.400.000 vots independentistes a les urnes i guanyar per entre un 55% i el 60% de vots....
No veieu que l' estat esta molt nerviós?
O la patronal?
No heu vist que tant erc com jxc com la cup estan molt tranquils??
Penseu que si aconseguim aquest resultat...el Rajoy ja s'haurà quedat sense arguments i TOTS el deixaran caure!!!
Cap empresa estrangera ha marxat..només ho han fet les que han presionat...
El Rei esta com si no hi fos.
Els president i consellers a l'exili també estan molt tranquils i suposso negociant tranquilament amb dirigents polítics,aqui no ho podia fer.
Algú creu que el pp o el psc treura un gran resultat?? o els comuns?
Podem aconseguir:
ERC....42 ESCONS
JXC.....30 ESCONS
C'S......29 ESCONS
COMUNS 8 ESCONS
PSC .....8 ESCONS
CUP.....12 ESCONS
PP........6 ESCONS
independentistes...84 escons i a mes la Arrimadas perd la categoria de Cap de la oposició.
Votar...votar...votar...i la propaganda l'hem de fer nosaltres...els nostres partits no poden fer-la normal sota perill de ser il·legalitats.!!
Votar votar votar i no deixar que ningu que coneixem deixi d'anar-hi ni per por ni per DESMOTIVACIÓ NINGÚ SENSE VOTAR








SIXENA:



Per què Sixena només reclama les obres que són a Catalunya? Per què no reclama el fragment de retaule major que es troba al museu del Prado? O el fragment de retaule major que hi ha al museu Santa Cruz de Toledo? O la caixa sepulcral María  Ximénez Cornel que hi ha al museu de Saragossa?


41 SIXENA 1936
Aquets documents de 1936 demostren que gran part dels habitants de Sixena van participar en la crema del seu Monestir i els seus bens.
Aixó s’en obliden de diro, tots els seus representants, dirigents i el mateix poble, ho amaguen per vergonya, s’en un fet real, el qual ho demostren aquets documents oficials .
La realitat és que s’en aprofitat del cop d’Estat a Catalunya, a les seves institucions i el q’es pitchor, al poble Català amb l’article 155.
I per aixó ara i sense haber mogut mai un dit, ni haber pagat mai un sols centim, és beneficien de les nostres obres d’art, que no solsement durant tants, i tants anys les em cuidat, sino que també ens em gastat molts diners, 50 milions de pesetes, el q’és igual a 300.000€. que la Generalitat de Catalunya va pagar en el seu moment.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada