dissabte, 16 de desembre del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 41 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA. DESEMBRE 2017 PÀG. 9 LA CUINETE DE L'AVIA " ARROS DE TARDOR " ROSA MUNUERA

41 LA CUINETA DE L’AVIA ARROS DE TARDOR AMB BOLETS
Netejeu la sépia i els calamarsos. Saltajar ambo li calent i reservar.
Amb el mateix oli, sofregiu primer els bolets nets i tallats, la ceba tallada a daus i, posteriorment els pebrots tallats de la mateixa forma. Finalment afegiu-hi el tomàquet.
Per acabar el sofregit, recupereu la sépia, els calamarsos i coeu-ho tot junt.
Escalfeu oli i saltejar l’arròs, a la mateixa paella on el coureu: afegint una picada d’all, julivert, safrà i el sofregit: mulleu-ho amb el fumet calent.
Rectificar de sal si és necesari.
Ingredients:
400 g. d’arròs, 300 g. de sèpia, 300 g. de calamarsos, 100 g. de bolets de temporada, 200 g. de seba, 50 g. de pebrot vermell, 50 g. de pebrot verd, 10 g. d’all, julivert, 1 g. de safrà, 60 cl. D’oli d’oliva, 2 tomàquets ratllats, 1 litre de fumet de peix, sal i pebre.

Rosa Munuera.




     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada