dimecres, 27 de setembre del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 39 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA OCTUBRE 2017 PÀG. 9 " CATALUNYA, FRANCO NO HA MORT? JOSEP GARRIGA

39 SK CATALUNYA, FRANCO NO HA MORT?

Espanya no vol que votis, saps perqué?.

Els catalans portem més de 600 anys lluitàn per defensar i recuperar la nostre llibertat.  Amb la voluntat de desemvolupar un model economic, productiu i overt al món.
L’história de Catalunya és una constant  lluita contra un estat español governat per reis absolutistes, repúbliques fallidles, dictadors faixistes, governs endeutats corruptes i centralistes.

En definitiva, un estat que sempre ha servit els interessos del poder del moment i mai els interessos del poble.

Segons la UNESCO els pagesos catalans van fer la primera revolució social moderna de l’humanitat, durant l’época dels Reis Católics el poble patia les injusticies feudals dels nobles, els nobles pudien, per etjemple desflorà les dones durant la nit de nupcies (dret a cuixa),  quedarse les propietats del paigés , si aquest moria sense testament, i la propietat de la terra, per etjempla, pasava a quí la trevallava, aixó va ser l’origen a la Masía, que donaría lloc a l’empresa familiar catalana, avui amb més de 500 anys de tradició.

A Castella aquest cambi no tidria lloc fins el segle XIX.

El poble català ha demostrat que calia lluitar per els seus drets socials i ho va aconseguir.
Al inici del segle XVII l’Estat Espanyol és trovaba en fallida económica i el Conde Duque de Olivares impossar el decret de La unión de las armas, per reclutar homes i recaptar diners, els catalans no ho van aceptar.

L’etjersit hispànic q’es trovaba a Catalunya en un context de guerra amb França, actuaba amb total impunitat i barbarisme, abusant de la población, violan dones, saqueijant masies, cremant cullites, etc.

El poble finalment es va alzar, Pau Claris va reclamar la República Catalana.

La Guerra de la Sucesió va tenir lloc el 1714, Felip V va privar als catalans de tota posibilitat  de llibertat, i els va collar i amasacrar.

L’any 1931 és va proclamar la República Catalana, poro altre vagada ens va collar la dictadura, sempre així, patín, a trancas i barrancas em arribat al segle XXI.
Are més que mai tenim una oportunitat histórica, aconseguir la Democracia q’encara no coneixem..

El dia 1 d’octubre cal votar pacificament i democràticament.

Saps perqué Espanya no vol que votis?
“ Doncs perque s’els hi acabaria la bicoca!”.
“ Perque no volen coneixer la voluntat del poble català per si un cas no és la seva “.
Continuem están en represió disfrassada.
 Franco no ha mort ?

Per garantir la Democracia i amb ella el dret fundamental de poder votar, endevant!, només queden 3 dies.

Hi ha persones inocents amaneçades amb llargues penes de pressó, més de 710 alcaldes cridats a declarar.

Anim ¡ ho aconseguirem votem pacificament!!!. La unió fa la forssa!!!.

Patirem sí, poro no creieu que valdrà la pena intentaro?.













39  SK   CONTRA EL 1-10 Set agents han interceptat Mercedes Martínez quan anava al pàrquing per portar els fills a l'escola. 
Quan faltaven pocs minuts per les vuit del matí, set agents de la Guàrdia Civil, vestits de paisà, han interceptat Mercedes Martínez Martos, tècnica del departament de Vicepresidència, de l'àrea de sostenibilitat financera, de la Generalitat. Anava a buscar el cotxe per portar els seus dos fills, de 15 i 17 anys, a l'institut, a la part alta de Barcelona. Però no ha tingut temps ni d'entrar al pàrquing del carrer Provença: els agents l'esperaven puntuals. Martínez, entre plors de la seva filla, els ha hagut de donar diners per anar en taxi fins a l'escola, mentre els agents començaven l'escorcoll del vehicle.

Un cop acabada la recerca al cotxe, els agents s'han dirigit fins al domicili d'ella, a Compte Urgell, per continuar buscant material vinculat al referèndum de l'1 d'octubre. En obrir la porta s'han trobat els 190 centímetres de Milan Kalina, un dels jugadors d'handbol més importants de la dècada dels vuitanta, ex del Barça i campió olímpic amb Iugoslàvia. Durant gairebé dues hores, els set agents han escorcollat el domicili del matrimoni i, en un moment de tensió, quan Kalina s'ha queixat del tracte dels agents amb la seva dona, "com si fos una terrorista", un dels Guàrdia Civils li ha llençat a sobre els quatre fulls de l'ordre judicial de l'escorcoll, ordenada pel jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona. "Busca't un advocat", li ha dit un agent a Kalina, que duu ja 30 anys a Barcelona i 20 casat amb Martínez Martos. Els policies s'han endut 4 portàtils, 2 ipads, telèfons mòbils, una desena de 'pendrives' (algun en forma de "nino", tal com detalla l'acta) i claus del domicili. 

"És una demostració de força. Hem tornat a l'època de Franco?, Goebbels o Pinochet?", lamenta Kalina, a qui no han informat d'on s'enduien detinguda la seva dona. "Ja es posarà ella en contacte amb vostè", li han respost mentre marxaven. Finalment, l'exjugador del Barça ha pogut confirmar que la seva dona està detinguda a la comissaria de la Guardia Civil de Travessera de Gràcia
20/9/17, 16:47 - ‪+34 609 71 79 16‬: INFORMACIÓ PER A LA GENT DE L'ASSEMBLEA; 


Som primera notícia mundial. Ningú entén l'actitud del Govern espanyol. #Avui Guanyarem 

sempre amb respecte i pacíficament.       Assemblea Nacional Catalana
🅰📈©


39  SK   Si,  si,  d'això és tracta,  de No mentí més al món.        Que tots els països sàpiguen que pasa!!!.



39 SK INJUSTICIAS  No hay quien nos gane en ser el país con más gilipollas por metro cuadrado.


- Saib Lachhab: yihadista de 41 años detenido el pasado mes de febrero. Estaba cobrando 625 euros de la Renta de Garantía de Ingresos y 250 euros más como complemento de vivienda.

- Samir Mahdjoub: argelino de 44 años arrestado por la Guardia Civil el pasado mes de febrero. Estaba cobrando 650 euros al mes a través de las ayudas públicas y un complemento de 250 euros de ayuda al alquiler.

- Redouan Bensbih: marroquí de 26 años que murió en Siria combatiendo en las filas del Estado Islámico mientras recibía una ayuda pública de 836 euros al mes. Siguió ingresando el subsidio en su cuenta bancaria después de haber muerto durante 5 meses más.

- Ahmed Bourguerba: argelino detenido en julio de 2015. Estaba cobrando 625 euros en ayudas más 250 euros como complemento de alquiler.

- Mehdi Kacem: marroquí de 24 años detenido por la Policía Nacional el pasado mes de enero. Al mes recibía en ayudas más de 800 euros mensuales.

(Atenció! Dades no contrastades)

 Nos conocen bien, somos de buena fe, y saben bien que somos pacíficos y buenas personas!!!. Ellos conocen a la perfección nuestras leyes, hechas en beneficio de los delincuentes.  

Atençió!!! Les lleis s'han d'actualitzar urgentment a favor de l'honradesa.                      



39 SK INDIGNACIÓ:  Dice Sáenz de Santamaría que nunca había pasado "tanta vergüenza democrática" como hoy, ante lo que ha pasado en el Parlament de Cataluña.
¿Ni cuando la policía entró en la sede del PP y se encontró el ordenador de Bárcenas roto a martillazos?
¿Ni cuando se utilizaron recursos del CNI y la Policía para fabricar montajes contra los partidos soberanistas y Podemos?
¿Ni cuando Rajoy le mandó un SMS de apoyo a un delincuente perseguido por la justicia? Sé fuerte.
¿Ni cuando el fiscal general del estado intentó paralizar la detención de Ignacio González?
¿Ni cuando Granados se llevaba 900.000 euros de comisión por cada colegio concertado adjudicado que luego gastaba en "volquetes de putas"?
¿Ni cuando Fernández Díaz y Daniel de Alfonso se jactaban de haberse "cargado" la sanidad en Cataluña?
¿Ni cuando una noche de agosto, PP y PSOE acordaron modificar el 135 para priorizar el pago de la deuda sobre cualquier otra necesidad?
Y cuando se quedaron de brazos cruzados mientras los desahuciados se suicidaban, ¿tampoco sintió tanta vergüenza democrática?
¿Ni cuando Rafael Blasco se quedaba con el dinero destinado a proyectos infantiles en países subdesarrollados?
Y cuando el Tribunal de DDHH de Estrasburgo condena seis veces a España por no investigar las torturas policiales, ¿no siente vergüenza?
¿Ni cuando ve a Billy el Niño corriendo maratones en Madrid y a Martín Villa siendo condecorado en el Congreso?

Y cuando ve a los cachorros de su partido haciendo el saludo fascista. ¿No siente vergüenza democrática señora Soraya?
Nosotros sí que sentimos vergüenza de su partido, que ha convertido la Constitución en una jaula y el Gobierno en una casa de atracos.
Por último, el caso más sangrante: ¿no sintieron vergüenza cuando PP y PSOE confabularon con EEUU para boicotear a la familia de José Couso?

Y me dejo muchas vergüenzas y miserias, de las que usted no siente vergüenza ,pero sí de que el pueblo pacificamente, utilice una papeleta y vote democráticamente.                                                                                        


      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada