dimecres, 27 de setembre del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 39 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA OCTUBRE 2017 PÀG. 11 LA CUINETA DE L'AVIA " SOPA MALLORQUINA " ROSA MUNUERA

39 SK LA CUINETE DE L’AVIA “ SOPA MALLORQUINA “

Netegem la col, coliflor i monjetes tendres, pelem els tomàquets i la ceba.
Tallem les verdures a quadradets. En una olla (greixonera en mallorquí) ambo li i mantega sofregim la ceba i l’all a làmines, quan ja tenen color incorporem el tomàquet, ho deixeu reduir hi tirem el pebre vermell.

A continuación i afegim la col, les monjetes tendres i fumet calent; abans que comensi a  bullir agreguem els pésols, les monjetes, la coliflor i un polsim de sal, ho deixem coure 15 minuts a foc baix.

En una safata fonda de forn hi posem les llesque-tes de pa sec banyat-ho generosament amb la sopa, 10 minuts al forn i a taula.
La cullera està contenta!.


Rosa Munuera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada