dimecres, 6 de setembre del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 38 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA SEPTEMBRE 2017 PÀG. 8 AEROPORT " EL PRAT " ATAC CONSTANT A CATALUNYA

38 Atac constant a Catalunya AEROPORT. Es molt important saber que l'empresa que està provocant les cues i el follón del aeroport del Prat és Eulen. La apoderada d'aquesta empresa és la germana del president de la Xunta de Galicia, Alberto Núñez Feijoo del PP.     Micaela Nuñez Feijoo, també del PP. Eulen que és l'adjudicatària del servei no te cap intenció de negociar amb els vaguistes que per cert treballen en condicions força precaries tant en el que respecte a la feina com als sous. Un cop més es demostra que les adjudicacions d'Aena, mangonejades pel PP,  son per amiguisme polític i que no hi ha cap voluntat de resoldre el problema del Prat per desprestigiar el Procés mimvar el turisme català, el de més creixement a Espanya i perjudicar a tots els Catalans, independentistes o no. Anotem algunes dades al respecta: La terminal T-4 de Madrid va costar 6.185 millons d'euros, sinc vegades més que lo presupostat. Barajas te el doble de gasto q'el aeroport de Barcelona. Allà no falten policies, control de pasatgers, serveis com metro, tren directe, i are AVE., tot pagat amb els fondos europeos per el eix Mediterrà. Aena va contractar a Eulen per reemplaçar a Prosegur, per que tenia un cost molt inferior. Últimes declaracions de Mariano Rajoy: Ell diu que el Prat és un problema puntual. Diu que AENA gestiona tots els aeroports de tota Espanya. La veritat és que Espanya és l'únic estat que gestiona tots els aeroports de manera 100% centralitzada.  Ell diu que:  Hoy hay un problema puntual en uno, podría haberlo en otros dos o tres diferentes. La veritat: Casualment, de 27 aeroports on opera EULEN, només hi ha vaga a Barcelona.  Ell diu: Hacer política de esto, de verdad, no tiene ningún sentido, yo no voy a exigirle a la Generalitat, por que creo que no tiene sentido, que ejerza sus competencias, por que las tiene.  La veritat és que aixó que diu també és fals, L'estat és qui té les competencies exclusives de ports i aeroports.  Ell diu: Entonces si AENA tiene la culpa que uno funcione mal y los demás bien, és que estamos haciendo un juicio bastante injusto. La veritat és que aquest home no rutlla mentalment. En aquestes parrafades o frasses ignorants els hi diuen per intentar ferles simpàtiques; Gallegadas!!!.     Expansió económica a Catalunya:                            - Nestlé invertirà 37M d'euros a Girona i afirma que la situació política no el preocupa.

-Volkswagen escull el port de Tarragona com a gran centre logístic.

- Zurich Assegurances escull Barcelona per establir un centre mundial de macrodades.

- El gegant de les telecomunicacions coreà KT s’instal•larà a Barcelona.

- Amazon adquiere parcela en El Prat para construir un gran centro logístico.

- Barcelona será sede del Mobile World Congress hasta el 2023.

- Easyjet abrirá en El Prat una base operativa tras cerrar la de Madrid.

- Basf invertirà 21 milions d’euros a Catalunya.

- HP invertirá más de 40 millones de euros en Cataluña en dos centros cloud.

- Nintendo obre a Tarragona un centre logístic de 13.000 metres quadrats.

- BWT invertirà 12 milions d'euros i crearà 100 llocs de treball a Sant Cugat.

- Royal Caribbean Cruises obre la seva seu europea a Barcelona.

- Ikea construirà a Valls (l’Alt Camp) la central de distribució dels seus productes per Internet per abastir tot l’estat espanyol, Portugal i el sud de França.

- Idilia Foods -companyia que integra marques com Cola Cao i Nocilla- ha començat la construcció del seu nou complex industrial a Parets del Vallès, que està previst que es posi en marxa el 2018.

- L'empresa agroquímica Arysta LifeScience instal•la a Barcelona la seva nova seu al sud d'Europa, la qual cosa ha suposat el tancament de les oficines que tenia a Sevilla.

- La multinacional alemana Boehringer Ingelheim creará más de 200 empleos con una nueva planta de producción en Sant Cugat del Vallès (Barcelona), y que supondrá una inversión de 100 millones de euros.

*Si ells no tenen por d'invertir a Catalunya, tu de què coi tens por?*

*L'1 d'octubre vota SÍ.*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada