dilluns, 31 de juliol del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 37 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA. JULIOL 2017 LA CUINETA DE L'AVIA " BACALLÀ I OUS PICOLATS " ROSA MUNUERA

37 LA CUINETA DE L’AVIA BACALLÀ I OUS PICOLATS
“BACALLÀ I OUS PICOLATS”
Racions: 5, Temps: 60 minuts., Dificultat: Facil.
Ingredients.
5 Lloms de bacallà dessalats de 250 g. cadascun aprox., farina, oli d’oliva, sofregit de tomàquet, 4 ous bullits, julivert picolat.
En un cassó amb aigua i sal, bullim durant deu minuts els ous.
I quan són cuits, els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
Seguidament, en una paella ambo li d’oliva, fregim els lloms de bacallà fins que estiguin ven fregits, i els reservem damunt un paper de cuina.
A continuación, en una cassola marinera, posem a coure sis cullarots de sofregit de tomàquet, i quan arrenqui el bull, efegim els lloms, i deixem que cogui uns dotze minuts a foc baix.
Tot seguit, afegim els ous picolats, corretgim de sal, ho expolsem amb força julivert picolat.
I ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

Rosa Munuera   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada