dimarts, 27 de juny del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 36 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA. JUNY 2017 PÁG. 6 " CATALUNYA INDEPENDENT "

36 SK CATALUNYA INDEPENDENT

Xina va fer una inversión al port de bcn. De 500 millons d’euros, a canvi el govern español és va comprometre a fer arribar una terminal del tren de mercaderies al port.
Evidenment el govern español, com sempre, no va cumplir el tracte.              

Fa dues setmanes un inversor xinès del sector de l’automoció va anunciar la inversión de 80m € a Catalunya. El soci d’aquest inversor és el propi estat xinès.

Fa pocs dies el partit comunista xinès es posiciona a favor del referéndum d’autodeterminació a Catalunya. Casualitat?.

La televisió pública Russa és una de les que més i millor informa sobre el procés d’independencia de Catalunya. Casualitat?.

Seat (Wolgswagen) apropa una inversión de 2.000 M €, BASF planteja la creació d’una terminal propia de mercaderies per enllaçar amb eix mediterrani, a l’hora que saben que el govern español no el farà. Casualitat?.

Amazon crea el centre de distribució al sud d’Europa a Catalunya i necesita l’eix mediterrani que sap que el govern español no farà. Casualitat?.

Qui cregui que el procés d’independència és una dèria d’uns catalans bojos potser que comenci a rumiar amb tot el cúmul de casualitats.

Potser la jugada és molt més gran del que alguns volen creure. Sinó al temps ens ho dirà.


VISQUE CATALUNYA INDEPENDENT!!!. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada