dimarts, 28 de març del 2017

REVISTA SKORPIO Nº 33 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME MARÇ 2017 PÀG. 9 LA CUINETA DE L'AVIA " SÍPIA AMB PÈSOLS " ROSA MUNUERA


33  C. X  SK CUINETA DE L’AVIA ROSA MUNUERA

Cuineta de l’avia.

Sípia amb pèsols:

Ingredients; 1 sípia de costa d’uns 600g., 500g. de pèsols tendres, 300g. de cebes tendres, 1 got d’aigua, 1 cullerada de farina, 1 all i fulles de julivert, 2 cullerades d’oli d’oliva, sal.

Renteu la sípia, talleu-la a trossos, i treieu-li la pell. Poseu 2 cullerades d’oli i la sípia a la paella, sense haver-la escalfat.

Tapeu la paella i deixeu-la coure a foc suau uns 10 minuts amb el propi suc.

Quan gairabé no hi quedi suc, hi incorporeu la ceba tallada, un raig d’oli i sal.

Remeneu hi ho coeu a foc suau amb tapa, uns 10 min.

Hi afegiu els pèsols I l’aigua calenta. Si els pèsols són tenders, n’hi haura prou amb 5 min. de cocció.

Hi tireu la farina desfeta amb aigua, la picada d’all i julivert i sal.

Ho remeneu i ho deixeu coure, uns 3 min.

Bon profit.

Rosa Munuera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada