dijous, 10 de novembre del 2016

REVISTA SKORPIO Nº 29 LA PRIMERA INDEPENDENT DEL MARESME NOVEMBRE 2016 PÀG. 4 " UNESCO " MAITE MASSONS


UNESCO, PAU I TERRORISME O QUAN JESUS VA ANAR A PREGAR A LA MESQUITA COM A BON MUSULMÀ QUE ERA

 

 

La UNESCO (agència de les Nacions Unides per a la cultura) sembla des de fora una entitat que contribueix a la pau, una entitat que només està interessada en la cultura i neutral políticament, faltaria més.

 

No és ben bé així i segons com, fa el contrari.

 

La UNESCO funciona amb proposicions de mocions que són aprovades o rebutjades pels països que en són part, funciona, doncs de manera “democràtica”. El problema rau en el mateix que s’esdevé a les Nacions Unides, atès que la major part dels països del món tenen una falsa democràcia o directament cap ni una. Els països democràtics (incloent-hi aquí Espanya que  com molt bé sabem a Catalunya té dèficit democràtic) són minoria i, per tant, no hi ha cap garantia que les votacions tinguin resultats acceptables des de un punt de vista raonable, honest i democràtic.

 

La darrera resolució de la UNESCO és un exemple d’anti-democràcia, falsedat i col·laboració amb el terrorisme. Tot el món occidental s’hauria d’aixecar en contra, però no ho ha fet i, malauradament, no crec que ho faci.

 

La UNESCO acaba d’aprovar una resolució sobre el Temple de Jerusalem on diu que només té arrels musulmanes i nega per omissió que tingui arrels jueves i cristianes. Dit d’altra manera, segons la UNESCO on a l’Evangeli de Mateu 21, 12 diu que Jesús va anar a pregar al Temple, hauria de dir “Jesús va anar a pregar a la mesquita Al Aqsa”. Els palestins diuen que Jesús mai va ser jueu, que era palestí. I embolica que fa fort.

 

Que el govern de Palestina que no reconeix a Israel i que diu i rediu que el vol destruir promogui un canvi de la història per tal d’aconseguir els seus fins és execrable, però el que encara és pitjor  és que només sis països s’han negat a aprovar la resolució: Estats Units, Regne Unit, Alemanya, Països Baixos, Lituània i Estònia. 24 l’han aprovada (incloent-hi Iran i Sudan que no són precisament “capdavanters en democràcia”).

 

26 se n’han abstingut. Abstenir-se, com molt bé sabem ara a Espanya, és  donar suport a qui obtingui més vots, encara que  qui guanyi sigui minoritari en el total. Els països que s’han abstingut son: Albània, Argentina, Camerun, Costa de Marfil, El Salvador, França, Ghana, Grècia, Guinea, Haití, Índia, Itàlia, Japó, Kenia, Nepal, Paraguai, Corea del Sud, Saint Kits i Nevis, Eslovènia, Espanya, Sri Lanka, Suècia, Togo, Trinidad i Tobago, Uganda i Ucraïna. Sèrbia i Turkmenistan no hi eren molt oportunament en el moment de la votació.

 

Aprovar la resolució és una mostra de submissió a les teories islamistes és col·laborar amb la judeofòbia i és també ajudar a la mort de la civilització judeocristiana i és a més ajudar beneir el terrorisme. Fins quan   hi haurà països europeus que tancaran els ulls i obraran amb covardia?  Decidir que Jerusalem és el patrimoni exclusiu dels islamistes és un insult ala memòria dels monjos catòlics sirians que van morir màrtirs per defensar el monestir de l’atac musulmà al segle IV i tants altres.

 

Malauradament és el que tenim, Auschwitz ha passat i per això parlar malament dels jueus no queda bé, però  hi ha un substitut, Israel. Negar  la judeïtat de Jerusalem, implica  alhora negar el cristianisme de Jerusalem, però cal quedar bé amb els països musulmans, el terrorisme sol ser molt convincent.

 

 

 

Maria Teresa Massons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada