dimarts, 4 d’octubre del 2016

REVISTA SKORPIO Nº 28 OCTUBRE 2016 PÀG. 2 EDITORIAL "LA VERITAT DE SANTA SUSANNA" CAÑO I BOILLON EXPULSATS!!!. LA PRIMERA REVISTA INDEPENDENT DEL MARESME.


LA VERITAT DE SANTA SUSANNA:  ” CARLES CAÑO I CARINE BUILLON EXPULSATS “

SANTA SUSANNA 17 agost 2016 2.00 h

municipal

Junts Fem Santa Susanna expulsa els dos regidors

El partit independent, que es va presentar en coalició amb Entesa, els acusa de no fer cas de les decisions assembleàries i d'afavorir el govern

Els dos edils mantenen que no deixaran l'acta




 

Teresa Márquez - santa susanna  EL PUNT

La formació Junts Fem Santa Susanna , que es va estrenar en coalició amb Entesa a les darreres eleccions municipals i va aconseguir dos regidors i encapçalar l'oposició ha anunciat l'expulsió dels seus dos representants al consistori: Carles Caño i Carine Bouillon. El grup vol desvincular-se de les decisions que prenguin els dos edils, als quals acusa de no fer cas de forma sistemàtica de les decisions que es prenen en assemblea i d'afavorir amb les seves votacions el govern que encapçala Joan Campolier (AiS). En un comunicat fet públic, el grup exemplifica la “deriva política” dels dos regidors amb el suport donat als comptes del 2015 i del 2016 i la negativa a donar suport a la proposta de baixada de l'IBI promoguda per la resta de formacions de l'oposició. “Ens entristeix aquest canvi, que s'ha anat accentuant amb el temps, en què s'han allunyat cada cop més del nostre ideari, basat en la participació ciutadana i la transparència en la gestió”, destaca un dels portaveus de Junts Fem Santa Susanna, Josep Ferrer, que recorda que ja han comunicat a l'Ajuntament la resolució presa i que aquest també ha rebut la notificació per part de l'Entesa de l'expulsió dels dos regidors. “Els dos edils ja no representen la nostra formació i, per tant, els demanem que deixin l'acta”, afegeix Eva Vidal, també membre del grup, que destaca que l'actitud de Caño i de Bouillon “ha fet que es mantingui una manera de fer política encapçalada per l'alcalde” que no comparteixen i contra la qual van “aixecar l'opció de Junts Fem Santa Susanna”.

Per Bernat Costa, també membre del grup, malgrat els intents reiterats de reconduir les actuacions dels dos regidors durant aquest any, els resultats no han estat positius. “Les diferències s'han intensificat i les decisions que han pres els dos regidors cada cop s'han allunyat més del nostre programa”, comenta. Vidal avança que el mes de setembre està previst que es porti a ple l'acord d'expulsió del partit. “La decisió encertada seria que els edils deixessin l'acta perquè ja no representen la formació amb la qual es van presentar, però no confiem que facin el pas”, hi afegeix Ferrer.

De la seva banda, Carles Caño va lamentar ahir l'anunci de Junts Fem Santa Susanna, “basat en falses acusacions i fets que no s'adiuen amb la veritat”. “Ens van escollir per treballar pel poble i és el que hem fet fins ara”, va defensar Caño, que va assegurar que ni a ell ni a Bouillon els havien comunicat oficialment l'expulsió. També va qualificar de “paper mullat”la notificació d'Entesa rebuda a l'ajuntament. “No es construeix res des de l'odi a una persona, i la mala maror dins la formació ja ve de lluny”, va dir, tot i que va reiterar que el grup s'havia donat un temps de reflexió per “intentar reconduir la situació”. En tot cas, Caño va avançar que no tenen cap intenció de deixar l'acta de regidor.

 

 

“ FESTA DEL CEL “

Devant de les noticies aparegudes als mitjans de comunicación referents a la organització de la “Festa del cel” al nostre municipi.

La territorial de Santa Susanna i de l’assemblea Nacional Catalana, considerem que:

Sí els ajuntaments de Barcelona, Mataró, Calella, Pineda han desestimat formar part de la organització d’aquest acte, el de Santa Susanna i més tenint en conte l’enorme deute económic que arrosega, no ha de fer-hi front.

La presencia d’avions militars en un espectacle que pretén vestir-se com a familiar, és altament contraindicada per una societat que volem pacífica i que per tant, ha de fomentar la cultura de la pau, enlloc de promocionar forces armades i engins mortifers.

Aquest tipus d’acte representa una agressió ambiental al nostre entorn més proper, des de la contaminació acústica i atmosférica que representen el tipus d’avions que participen d’aqueste feste, fins a les molésties per a la fauna del delta de la Tordera, en el periode de migració de moltes espècies d’ocells.

Per tot aixó manifestem el nostre rebuig a la organització d’aquest esdeveniment en les condicions que s’han fet publiques.

D’altre banda, reclamem al nostre ajuntament que tingui en compte la opinio dels susanencs alhora de prendre decisions d’aqueste magnitud, atés que ni la urgencia, ni la necessitat justifiquen que l’organització d’un acte d’aqueste envergadura és prengui d’esquenes a la ciutadanía.

27 Septembre 2016

ASSEMBLEA TERRITORIA I NACIONAL CATALANA.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada