dimarts, 9 d’agost del 2016

REVISTA INDEPENDENT SKORPIO Nº 27 AGOST 2016 PÀG. 10 LA CUINETE DE L'AVIA " FRICANDO " ROSA MUNUERA


27  SK   LA CUINETA DE L’AVIA

LA CUINETA DE L’AVIA

FRICANDÓ AMB BOLETS I PRUNES

INGREDIENTS:  1/2 KG. DE CARN DE VEDELLA TALLADA A FILETS FINS.                                   2 TOMÀQUETS MADURS.  1 CEBA.  ½ LITRE D’AIGUA.  1 FULLA DE LLORER.  4 PRUNES.  100 G. DE BOLETS BARREJATS.  1 COPA DE VI BLANC O NEGRE.  OLI D’OLIVA.  1 GRA D’ALL.  AMETLLES TORRADES.  FULLES DE JULIVERT FRESC.  FARINA. SAL I PEBRE.

SALPEBREU I ENFARINEU LA CARN. FREGIU LLEUGERAMENT ELS FILETS. RESERVEU.   EN UNA CASSOLA A LA CASSOLA , DAUREU LA CEBA RATLLADA AMB UN RAIG D’OLI.  AFEGIU ELS TOMÀQUETS PELATS I RATLLATS.

POSEU-HI LA CARN I DEIXEU A LA CASSOLA 1 MINUT.  DESPRÉS EL VI, LA FULLA DE LLORER I, REDUÏT L’ALCOHOL.  CUBRIU AMB AIGUA DEIXANT-HO COURE 1 HORA I QUART.  PREPAREU LA PICADA: ALL, AMETLLES, JULIVERT I AIGUA DE LA COCCIÓ.     AFEGIU A LA CASSOLA AMB ELS BOLETS I LES PRUNES. UNS MINUTS MÉS DE COCCIÓ I LLEST.

ES UN PLAT QUE ES PRESENTA, ENGUANY, A LA V MOSTRA GASTRONÒMICA DE CUINA D’ESTANY.

ROSA MUNUERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada