diumenge, 13 de març del 2016

REVISTA SKORPIO Nº 24 MARÇ 2016 PÀG. 8 ESPORT " MARATHON " PONS PUIGDEFÀBREGAS


Marathon Globetrotters

 

Maratón Globetrotters es una associació dedicada als maratonians de tot el món que els agrada correr i viatjar.

Per ser membre de ple dret has d´haver corregut almenys una marató en 10 paisos diferents,peró amb 5 paisos ja hi pots entrar com a membre provisional.

El llistat de paisos no es exactament el dels estats reconeguts per la ONU ja que hi figuren per exemple Anglaterra,Escocia,Pais de Gales i Irlanda del Nord.

Un bon grup de catalans,promogut per l´Arcadi Alibés (presentador d´esports de TV3 i gran maratonià ).ens hem inscrit a n´aquesta associació tot demanant que ens inscribisin com a catalans.Així ho han fet i ara ja sortim amb una senyera ben maca al costat del nostre nom.Ara ja només falta que considerin Catalunya com a país...i així de passada ja podriem sumar una altra marató a la llista particular de cadascú de paisos on has corregut maratóns!

En una votació de la junta de l´associació que es va fer a finals de l´any passat no van acceptar Catalunya com a pais...!Encara que tot arrivarà !!!

I tornant a la meva trajectoria maratoniana amb la meva vint-i-cinquena marató que la vaig correr el Novembre passat al bressol de les maratons:Atenes.Grecia va ser el meu dotze pais on he corregut una marató.

Els altres onze paisos on he corregut maratons han estat 9 a Europa(Italia,Alemanya,França,Hungria,Checoslovaquia,Espanya,Holanda,Suissa i Suecia),una al continent asiàtic(Japó) i una altre al continent América (Estats Units ).

Il.lusió no m´en falta per a seguir a n´aquest esport,els reptes son constants i la gent que vaig coneixent és molt sana i maca!!!

No sé fins quan aguantarà els cos aquest 42 km de carrera,peró és molt bonic mentre dura.

Propera parada Dinamarca:Marató de Copenhague.

 

Josep Pons i Puigdefàbregas

 

Este correo electrónico se ha enviado desde un equipo libre de virus y protegido por Avast.
www.avast.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada