dissabte, 26 de setembre del 2015

ATENCIO!!! NOTICIA SKORPIO, CARTA DIRIGIDA AL ALCALDE DE SANTA SUSANNA SR. JOAN CAMPOLIER 20-9-15:

Donat que després de fundar el club i l'escola d'escacs Skorpio, portar el nom de Santa Susanna arreu de Catalunya, de dedicar-me durant més de sis anys a fomentar la cultura i l'esport fent poble, després de ser l'entitat que més esdeveniments ha desenvolupat( dotze a l'any) a nivell regional, nacional i internacional i amb l'única participacio del ajuntament de Santa Susanna en sis anys d'una subvenció per comprar els escacs gegants i el seu tauler, i d'una part dels trofetjos lliurats als participants de cada torneig, sense demostrar mai cap reconeixament de l'equip de govern a les tasques realitzades, fent poble, no solament en els escacs, sinó també en crear i dirigir la revista Skorpio d'interés social i cultural, dedicada especialment a la gent de Santa Susanna, regalant integrament els primers vuit mil exemplars, repartint-la a set pobles trimestralment, presentada en paper maché i digitalment al blog Skorpio, per l'alt Maresme, desde Malgrat de mar fins Arenys de mar, tot en plena crisis.

Ademés d'haver dedicat un llibre " Sensacions a la pell " bilingüe especialment al poble de Santa Susanna i a la seva gent, tot a carrec del Sr. López Garriga i de la publicitat aconseguida amb molts esforços i dedicació.
Quan han minvat les seves activitats desde l'any 2014 per falta de quòrum.
Els infants prioritzen el fulbol i d'altres esports als escacs.

Quan fa pocs dies el president i fundador del club i escola d'escacs va anar al club a buscar material per montar un esdeveniment, es va trobar amb la desagradable sorpresa de que havien canviat el pany de la porta del club. Indagant, perquè ningú l'havía informat, es va assabentar que el regidor Joan Sola havia donat l'ordre de canviar el pany, tot amb el coneixement, com no podi a ser d'un altre manera, de l'alcalde.
Per tant, el club i l'escola quedaven tancats i barrats. Això va provocar no sols la indignacio del seu president, sinó que ademés no es va poder çelebrar l'esdeveniment que estava previst.
Aquest comportament descabellat, agressiu, i de falta de respecte entre d'altres ha portat a que el Sr. Josep Antoni López Garriga prengui una decisió immediata i irrevocable, dimitir!!!.

Des de l'adquisició del material per al club i l'escola d'escacs sempre he tingut la conviccio que tal com m'he dedicat a fer un servei als aficcionats als escacs i al poble de Santa Susanna de forma totalment gratuïta, i amb l'unic interés de fomentar els escacs, també he tingut molt clara la meva decisio que quan dimitís o deixes aquesta tasca, tot el material del club i escola, es quedaría al club. I aquesta continua sent la meva decisió.

Ara em correspon dimitir, especialment veient el mal comportament de certes persones que precisament haurien de donar exemple, no solament per els càrrecs que ocupen i per la responsabilitat que van adquirir davant dels ciutadans en el seu compromís de treballar per intentar que el poble aconsegueixi millor qualitat de vida, sinó també com a veí per demostrar serietat i educació civica.

He gaudit d'ensenyar durant molts anys l'esport i la cultura, d'aquest esport genial, ara és l'hora de deixar-ho, sobretot després de haver comprovat que l'equip de govern només es preocupa dels seus interesos, no els del poble, no els dels ciutadans, no els de les entitats que sí que es cuiden de fer poble i treballar amb il·lusió per i amb el poble. Per tot aixó, adeusiau!!!.

Un petó. Skorpio i Santa Susanna seguiran existint en el meu cor!!!.

Josep Antoni López Garriga fundador-president del club-escola d'escacs Skorpio. Creador i director de la revista Skorpio. Autor del llibre " Sensacions a la pell ".

divendres, 25 de setembre del 2015

HOLA A TOTS, BENVOLGUTS AFICIONATS AL CLUB-ESCOLA I REVISTA SKORPIO.

Despres d'uns mesos sabatics, em retomat l'afisio d'escriure i d'estar amb vosaltres, la veritat us anyorem!!!.
Aqueste auría de ser la revista Skorpio nº 21, bueno pues no ho'es, de moment sera la primera notisia digital, sense revista publicada amb paper i repartida als set pobles com fins are.
   La manca de soport economic aconseguit fins are amb la publisitat, ha portat aquesta iniciativa a realitsar les nostres opinions, notisies, histories, comentaris de tots tipos, natura, poesia, cuina, reportatges, ficcions, reflexions, pensaments, mascotes, entrevistes, etc. transportanles als vostres coneixaments mitjansant aquest blog Skorpio de forma digital.

A partir de aquest moment intentarem mensualment anirem dient coses de tots colors espero us agradin, si no fos així ens ho comuniqueu i parlem, la vostra opinio sera sabiduria per nosaltres, sempre estarem disposats a aprendre, i el nostre únic objetiu es intentar donaros informasio, satisfaccio, agradaros, feros sonriure, entreteniros, en definitiva intentar feros felisos.

 Avui nomes publicarem una carta al alcalde de Santa Susanna, que també esta publicada al facebook. Amb tota humiltat; Creador de Skorpio Josep Antoni López Garriga.

Tote persone que sigui afisionat a la escritura hi vulgui partisipar amb nosaltres, truqueu al 663 552 830, correo josepmey@telefonica.net