dilluns, 2 de novembre del 2015

REVISTA SKORPIO Nº 21 NOVEMBRE 2015 PÀGINA 5 RECEPTA DE L'AVIA ; TARONGES FARCIDES-- LASANYA FREDA DE SALMÓ

REVISTA SKORPIO Nº 21 NOVEMBRE 2015 PÀGINA 5 RECEPTA DE L'AVIA TARONGES FARCIDES-LASANYA FREDA DE SALMÒ.

--TARONGES FARCIDES;

6 RACIONS, DIFICULTAT FÀCIL.

INGREDIENTS; 6 TARONGES MITJANES, 1 TASSA I MITJA DE SUC DE TARONJA, 4 CULLERADES DE FÈCULA DE BLAT DE MORO O MAIZENA (40G.), MITJA TASSA DE SUCRE(100G.), 2 ROVELLS D'OU, 4 CULLERADES DE CREMA DE LLET, 1 CULLERADA DE MANTEGA (15G.), 1 CULLADARETA D'ESSÈNCIA DE VAINILLA, 1 TASSA DE CREMA "CHANTILLÍ".

--TALLEU LES TARONGES PER LA MEITAT I EXTRAIEU-NE EL SUC AMB UN EXPREMEDOR SENSE ARRIBAR A DANYAR-LES.

OBTINDREU UNA TASSA I MITJA DE SUC. RENTEU BÉ LES ESCORSES. EN UNA CASSOLA POSEU EL SUC DE TARONJA COLAT I FRED, LA FÈCULA DE BLAT DE MORO I EL SUCRE.

REMOVEU FINS QUE ES DISSOLGUI BÉ. DESPRÉS POSEU EL LÍQUIT AL FOC, AL BANY MARÍA. ABANS QUE BULLI RETIREU LA CASSOLA DEL FOC. ABOQUEU ELS ROVELLS, REMOVEU RÀPIDAMENT I TORNEU A POSAR AL FOC 2 MINUTS. APAGUEU EL FOC I AFEGIU LA CREMA DE LLET, LA MANTEGA I LA VAINILLA. BARREGEU FINS QUE QUEDI BEN HOMOGENI I ESTIGUI TEBI I ABOQUEU

-HO DINTRE DE LES TARONGES. EL TOC FINAL LI HO DONAREU LA CREMA "CHANTILLÍ". DEIXEU REPOSAR EN LA NEVERA UNES HORES ABANS DE SERVIR.


--LASANYA FREDA DE SALMÓ;

 2 RACIONS, DIFICULTAT MITJANA, TEMPS 30 MINUTS.

INGREDIENTS; 1 PAQUET DE SALMÓ FUMAT A LÀMINES PRIMES, 1 CARBASÓ, 1 POT DE SALSA TÀRTARA, UNA MICA D'ENCIAM, 1 POT D'ESPÀRRECS BLANCS NO MOLT GRUIXUTS, 1 OU.

--LAMINEU EL CARBASSÓ BEN PRIM I FEU UN OU DUR. PER MUNTAR EL PLAT, POSEU DE BASE EL CARBASSÓ (TRES LÀMINES HORITZONTALS I A SOBRE CREUADES TRES MÉS EN L'ALTRE SENTIT).

HO COBRIU AMB SALSA TÀRTARA I AMB SALMÓ TALLAT PETIT.

 HI POSEU UNA ALTRA CAPA DE CARBASSÓ (IGUAL QUE ABANS). A SOBRE, HI POSEU UNA ALTRA CAPA DE SALSA TÀRTARA.

TALLEU ELS ESPÀRRECS PER LA MEITAT I FEU UNA CAPA MÉS. A SOBRE, HI POSEU L'ENCIAM TALLAT MOLT FI. POSEU LA TERCERA CAPA DE CARBASSÓ, UNA MICA DE SALSA TÀRTARA I RATLLEU MIG OU DUR PER SOBRE.

 HO POSEU A LA NEVERA, UNS 20 MINUTS, ABANS DE SERVIR.

L'AVIA ROSA MUNUERA GOMAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada