divendres, 16 de desembre del 2011

REVISTA SKORPIO nº 9 pag.12 DESAFIAMENTS

LA PRIMERA REVISTA D'ESCACS E INTERES SOCIAL
Gener2012
Com van resoldre el problema les companyies pesqueres japoneses? Com van aconseguir portar peix amb gust de peix fresc? Si les companyies japoneses et demanessin assessoria, que els recomanaries?
Tan aviat com aconsegueixes les teves metes com ara començar una nova empresa, pagar els teus deutes, trobar una parella meravellosa o el que sigui, pots perdre la passió. Ja no necessitaras esforcar-te tant, així que potser et relaxaras. Experimentes el mateix problema que les persones a qui els toca la lotería, o aquelles persones que hereten molts diners i que
mai maduren, o el de les persones que es queden a casa i es fan addictes als medicaments per a la depressió o l'ansietat.
Com en el problema deIs pescadors japonesos, la millor solució és senzilla. Ho va dir L. Ron Hubbard a principis deIs anys cinquanta. "Les persones prosperen més quan hi ha desafiaments al seu voltant". Hubbard va escriure en el seu llibre Els beneficis dels desafiaments que "com més intel-ligent, persistent i competent siguis, més gaudeixes d'un bon problema". Si
els teus desafiaments són de la grandaria correcta, i si a poc a poc vas conquerint aquests desafiaments, et sents felic. Penses en els teus desafiaments i et sents amb energia, t'emociona intentar noves solucions. Et diverteixes, et sents viu!
Josep Megias Vergés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada