dimecres, 14 de setembre del 2011

REVISTA SKORPIO 6 ABRIL 2011 PROPERES ACTIVITATS pag. 18

Pag.18 SKORPIO 6 Abril2011 PROPERES ACTIVITATS DEL CLUB ESCACS SKORPIO SANTA SUSANNA ATENCIÓ ¡!! El PROPER DIA 26 3-11 ES CELEBRERÀ EL VI OPEN DE PARTIDES RÀPIDES PER INFANTS I PER GRANS. Tots els nens i nenes de 7 a 13 anys i desde 14 anys endevant que desitjin participar tenen que presentarse a las 9 hores a la plaça de la Vila de Santa Susanna per prendelis les dades. El torneig començarà a las9,30h La inscripció será gratuïta. El sistema será el suís. Les partides serán de 15 minuts per cada jugador. El màxim total de participants està establert en 24 jugadors. OJU ¡!! NO US PERDEU TAMPOC EL VII OPEN EL 25 D’JUNY 2011 ÀNIMS ¡!! PARTICIPEU-HI, POTS GUANYAR UN BONIC TROFEIG,QUEDEN POCAS INSCRIPCIONS PER COBRIR.
EL CLUB ESCACS SKORPIO DESDE EL PASSAT MES DE GENER ESTÀ PARTICIPANT AMB DOS EQUIPS INFANTIL SUB-12 I GRANS TERCERA I EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ ESCACS, ORGANITZAT PER LA FEDERACIÓ CATALANA D’ESCACS,ÀNIMS A TOTS TREMPATS A GUANYAR!!!
ATENCIÓ ¡!! A TOTAS LAS SENYORAS!!!, EL PROPER 1 DE MAIG EN EL STAND DEL CLUB ESCACS SKORPIO DE LA FIRA D’ENTITATS SE ENTREGARÀ A TOTAS LES SENYORAS Q’EL VISITIN UN PETIT DETALL. (fins agotarlos)
El Club Escacs SKORPIO possa en cuneixement de tots els socis que es fà carrec de totas les licencias dels socis infantils i juvenils fins els 15 anys.
ATENCIÓ !!! A TOTS ELS SOCIS DEL CLUB ESCACS SKORPIO EL Club considera que perque cada soci tingui més posibilitats de ser premiat en el sorteig del Cecs del últim divendres de cada mes, a partir d’abril 2011 tots els socis que el seu número de codic coincideixi amb las dos últimas xifras dels Cecs del últim divendres de cada mes serán premiats amb un regal. La Junta
PARTICIPACIÓNS LOTERÍA NACIONAL EXTRAORDINARIA D’JULIOL DOS Nº
TOT EL Q’ESTIGUI INTERESAT TRUQEU AL JOSEP 663 552 830 SORT!!!
SI VOLS UN CLUB D’ESCACS COMPETITIU ANIMA’T FES-TE SOCI ¡!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada